Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΓΜΕΝΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. (MORALS AND DOGMA).(ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ) Μέρος Β΄.- ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
ALBERT PIKE
ISBN: 960-8141-25-7-E
Τιμή: 0.00€

Εκδόσεις ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ

Πολυτελής & αριθμημένη έκδοση Morals & Dogma Β' Μέρος - ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Ροδοσταυρικό Περιστύλιο.

15ος Ιππότης της Ανατολής ή του Ξίφους · 16ος Πρίγκηψ της Ιερουσαλήμ · 17ος Ιππότης της Ανατολής και της Δύσεως · 18ος Ιππότης Ροδόσταυρος.

Η περί του Λόγου ερμηνεία των αρχαίων Φιλοσοφικών, Θρησκευτικών και Μυητικών Συστημάτων : Αρχαία Αίγυπτος · Ζωροαστρισμός · Ινδουισμός · Βουδδισμός · Ταοϊσμός · Πλάτων · Αριστοτέλης · Ιουδαϊσμός · Εσσαίοι · Φίλων ο Ιουδαίος · Καμπαλά · Γνωστικισμός · Νεοπλατωνισμός · Ιωάννης ο Βαπτιστής · Ιησούς · Αποκάλυψις του Ιωάννου · Παύλος.

***ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ***

Η συλλεκτική αυτή έκδοση, σε 300 αριθμημένα αντίτυπα, δεν διατίθεται στα βιβλιοπωλεία αλλά πωλείται αποκλειστικά από τις εκδόσεις ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ. Κάθε πελάτης μας έχει το δικό του, μοναδικό νούμερο, και οι τόμοι (θα εκδοθούν συνολικά 4 ή 5 τόμοι) που θα είναι στην κατοχή του, θα έχουν αυτό το ίδιο, μοναδικό νούμερο. Έτσι η συλλεκτική αξία του έργου θα είναι μοναδική.

Χαρακτηριστικά: Σκληρό δέσιμο, χρυσοτυπίες με τεκτονικά εμβλήματα · Χαρτί πολυτελείας (Σαμουά 115 γραμμαρίων ώχρα) · Σελίδες 142 · Πρωτογράμματα του 18ου αιώνα, βινιέτες (μπορντούρες στο άνω μέρος της σελίδας, διαφορετικές για κάθε βαθμό και διακοσμητικά, όλα σε μπορντώ χρώμα) · Η πολυτελής έκδοση συνοδεύεται με επιπλέον Πίνακες Χαράξεως, από Κοσμήματα, από Αλφάβητο του 18ου Βαθμού, από ένα Βυζαντινό Σταυρό R+C του 11ου αιώνα, καθώς και διάφορα Φυλακτήρια και Μετάλλια της εποχής των Γνωστικών.

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Μη Διαθέσιμο
Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 2
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης