Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΘΕΟΣΟΦΙΑ (2η ΕΚΔΟΣΗ)
RUDOLF STEINER
ISBN: 960-8419-21-2
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 224
/
Βάρος: 291 gr
Τιμή: 18.00€
Διαθέσιμο

Σ' αυτό το έργο του, που θεωρείται ένα απο τα σημαντικότερα, ο ιδρυτής της ΑΝΘΡΩΠΟΣΟΦΙΑΣ Rudolf Steiner (1861-1925), περιγράφει θέματα του υπεραισθητού κόσμου. Οποιος ζητά δρόμους που οδηγούν έξω απο τον αισθητό κόσμο, θα μάθει σύντομα ότι η ανθρώπινη ζωή αποκτά νόημα και αιτία μόνον αν γνωρίσει τα αίτιά της.

Κατά τον Ρούντολφ Στάϊνερ , η απόκρυφη επιστήμη δεν είναι αόριστη αλλά συγκεκριμένη. Το πεδίο των ερευνών της είναι τελείως καθορισμένο και η διαφορά της απο τις φυσικές επιστήμες δεν υπάρχει στη μέθοδο, αλλά στο θέμα που ερευνάται και στα μέσα, που χρησιμοποιεί για την έρευνα.

Ο μεστός και σαφής λόγος του Rudolf Steiner είτε μας μιλάει για την σωματική, την ψυχική και την πνευματική ύπαρξη του ανθρώπου, είτε για την ψυχή και το πνεύμα μετά τον θάνατο, είτε για την αύρα του ανθρώπου, μάςοδηγεί βήμα-βήμα στην προσέγγιση αυτών των θεμάτων και τελικώς στην βιωματική αντίληψή τους. Γιατί οι αλήθειες που περιγράφονται σ' αυτό το έργο μπορούν να βιωθούν. Μόνο με ατην έννοια αυτή έχει αξία η πνευματική επιστήμη.

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 1
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης