Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΚΑΜΠΑΛΑ
(Δρ. ΖΕΡΑΡ ΑΝΚΩΣ - ΠΑΠΥΣ)
ΠΑΠΥΣ
ISBN: Πύρινος Κόσμος-Εκκρεμεί
Εκδόσεις: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 440
/
Βάρος: 642 gr
Τιμή: 26.00€
Διαθέσιμο

Εκδόσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Καμπαλά. Μυστική Παράδοση της Δύσης.·Παπύς (Δρ. Ζεράρ Ανκώς)

Μετάφραση Λίλη Στυλιανούδη

Περιεχόμενα:

Πρόλογος της ελληνικής μετάφρασης · Σημειώσεις για την Καμπαλιστική παράδοση από τον Σαιντ-Υβς.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: Τα μέρη της Καμπαλά: · Η εβραϊκή παράδοση και η ταξινόμηση των σχετικών συγγραμμάτων · Η Μασορά · Η Μισνά · 1. Θεωρητική Καμπαλά · Ανάλυση του Ζοάρ από τον Ισίδωρο Λεμπ · 2. Πρακτική Καμπαλά.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: Οι διδασκαλίες της Καμπαλά · Τα στοιχεία της Καμπαλά σε 10 μαθήματα από τον Ελιφάς Λεβί · Γενικά περί Καμπαλά από τον Σεντίρ · Μεθοδική περίληψη της Καμπαλά: · Κεφάλαιο Πρώτο: Πρόλογος – Διαχωρισμός του θέματος · Κεφάλαιο Δεύτερο: Το εβραϊκό αλφάβητο · Κεφάλαιο Τρίτο: Τα θεία ονόματα · Κεφάλαιο Τέταρτο: Οι Σεφιρότ σύμφωνα με τον Στανισλάς ντε Γκουαϊτά · Κεφάλαιο Πέμπτο: Η φιλοσοφία της Καμπαλά · Κεφάλαιο Εκτο: Η ψυχή σύμφωνα με την Καμπαλά.

ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ: Τα κείμενα · Προλεγόμενα στο Σέφερ Γιετσιρά · Το Σέφερ Γιετσιρά · Κεφάλαιο Πρώτο: Γενικά για το Σέφερ Γιετσιρά από τον Αβραάμ · Κεφάλαιο Δεύτερο:Οι Σεφιρότ ή οι Δέκα αριθμήσεις · Κεφάλαιο Τρίτο:Τα είκοσι δύο γράμματα · Κεφάλαιο Τέταρτο: Οι τρεις Μητέρες · Κεφάλαιο Πέμπτο: Τα επτά διπλά · Κεφάλαιο Εκτο: Τα δώδεκα απλά · Κεφάλαιο Εβδομο: Πίνακας αντιστοιχιών – Παράγωγα λέξεων – Γενική περίληψη – Παρατηρήσεις – Οι 50 πύλες της νόησης – Οι 32 δρόμοι της σοφίας – Η ημερομηνία του Σέφερ Γιετσιρά – Αποσπάσματα από το Ζόαρ · Η Ιντρα Σούτα ή η μεγάλη σύνοδος · Οι κλασικοί της Καμπαλά · Η πρακτική Καμπαλά (τα 72 πνεύματα).

ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ: Περιληπτική βιβλιογραφία της Καμπαλά · Κεφάλαιο Πρώτο: 1. Πρόλογος 2. Βασικές καμπαλιστικές βιβλιογραφίες 3. Οι πηγές μας · Σχέδιο της βιβλιογραφίας μας · Κεφάλαιο Δεύτερο: 1. Εργασίες σε Γαλλική γλώσσα 2.Βιβλία σε Λατινική γλώσσα 3. Βιβλία σε Γερμανική γλώσσα 4. Βασικά συγγράμματα σε Εβραϊκή γλώσσα 5. Εργα σε Αγγλική γλώσσα 6. Εργα σε Ισπανική γλώσσα · Κεφάλαιο Τρίτο: 1. Πραγματείες σχετικές με τη Μισνά 2. Πραγματείες σχετικές με το Ταργκούμ 3. Πραγματείες σχετικές με το Ταλμούδ 4. Πραγματείες σχετικές με την Καμπαλά γενικά 5. Πραγματείες σχετικές με τα Σεφιρότ 6. Πραγματείες σχετικές με το Σέφερ Γιετσιρά 7. Πραγματείες σχετικές με την Πρακτική Καμπαλά · Παράρτημα · Αλφαβητικός πίνακας συγγραφέων που αναφέρονται στη βιβλιογραφία · Αλφαβητικός πίνακας των έργων που αναφέρονται στη βιβλιογραφία · Βιβλιογραφία έργων σχετικών με την Καμπαλά · Βιβλιογραφία.

Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ από τον ιππότη Drach: 1. Ο γραπτός νόμος και οι δύο προφορικοί νόμοι 2. Βασικοί διδάσκαλοι της Καμπαλά. Το Ζοάρ 4. Πραγματείες και βιβλία που συμπληρώνουν το Ζοάρ 4. Κανόνας συμπεριφοράς του Ζοάρ.

1.Η εκπόρευση της Καμπαλά και οι δέκα Σεφιρότ 2.Οι επτά Λαμπρότητες 3. Τα επτά πνεύματα της Αποκάλυψης Α'. 4. Οι επτά Λαμπάδες πυρός στην Αποκάλυψη 5. Το Καμπαλιστικό δέντρο 6. Αποσπάσματα από Καμπαλιστικά βιβλία.

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης