Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ANNIE BESANT, C.W. LEADBEATER
ISBN: 978-960-8100-83-1
Εκδόσεις: ΔΙΟΝ - ΨΑΡΑΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 56
/
Βάρος: 99 gr
Τιμή: 7.50€
Διαθέσιμο

Ο Αστρικός Κόσμος κατά την Dr. Αννα Μπεζαντ και τον Κάρολο Γουέμπστερ Λεντμπήτερ.
Α.Το Αστρικό Πεδίο
Β.Το Αστρικό Σώμα

Ο άνθρωπος ζει, χωρίς να το υποπτεύεται, μέσα σ' έναν αόρατο, και γεμάτο ζωή κόσμο. Τον κόσμο αυτό μπορεί να τον αντιληφθεί κάπως κατά την διάρκεια του ύπνου ή όταν είναι σε κατάσταση ύπνωσης, όταν οι φυσικές του αισθήσεις βρίσκονται προς στιγμήν αδρανείς.
Στο βιβλίο αυτό, θα εξετάσουμε το κατώτερο τμήμα του άγνωστου εκείνου κόσμου, το μέρος όπου μεταβαίνει ο άνθρωπος, αμέσως μετά το θάνατό του, τον Αδη ή βασίλειο των Σκιών των αρχαίων Ελλήνων, τον κόσμο εκείνο που οι αλχημιστές του μεσαίωνα αποκαλούσαν αστρικό πεδίο.
Ο Αστρικός Κόσμος, τον οποίο θα περιγράψουμε, αποτελειί το πλησιέστερο πεδίο υπεράνω και εντός του φυσικού κόσμου, που είναι τόσο οικείος σε εμάς.

Η Άννα Μπεζάντ μας γνωρίζει τα πεδία του Αστρικού Κόσμου και τις διάφορες επιρροές που εκπορεύονται απ' αυτόν. Ο άνθρωπος, πολυδιάστατη ύπαρξη, διαθέτει κανάλια επικοινωνίας ανάλογα με τους φορείς αντίληψης που χρησιμοποιεί. Η συγγραφέας εκθέτει τις δυνατότητες που αναπτύσσονται μέσα από τέτοιες διαδικασίες και το τι πρέπει να ξέρει ο άνθρωπος για αυτές.

Α' έκδοση: 1989
Β' έκδοση: 2000
Γ' έκδοση: 2004
Δ' έκδοση: 2009

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 4
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης