Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Θύμα της Μοίρας ή Κυρίαρχος του Πεπρωμένου;
Η Επιλογή είναι Δική μας!
HARVEY SPENCER LEWIS F.R.C. Ph. D.
ISBN: 978-960-8141-50-6
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 200
/
Βάρος: 315 gr
Τιμή: 18.50€
Διαθέσιμο

Σε νέα μετάφραση, με νέους βοηθητικούς πίνακες, με σύγχρονα δεδομένα και πληροφορίες!

Απόδοση από τα Αγγλικά : Δημοσθένης Σακελλαριάδης
Επιμέλεια κειμένου : Μαρία Βασιλοπούλου, Σοφία Μπαγλανέα
Εξώφυλλο : Κωνσταντίνος Κεσίδης

ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ Ή ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ; Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

HARVEY SPENCER LEWIS F.R.C. Ph. D.
Τίτλος πρωτοτύπου: Self-Mastery and Fate with the Cycles of Life
ISBN 978-960-8141-50-6

Από τον συγγραφέα της ''Μυστικιστικής ζωής του Ιησού'' έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό βιβλίο που έχει σχέση με τις άγνωστες περιόδους της ζωής του κάθε ανθρώπου, όπως αυτές μπορούν να επηρεασθούν από τις Κοσμικές Δυνάμεις. Βασισμένο σε ένα παλαιό σύστημα των Σοφών Διδασκάλων που συνάντησε ο συγγραφέας στο Θιβέτ το 1920, μας δείχνει έναν απλούστατο τρόπο ώστε να βρίσκουμε τις ευνοϊκές ή δυσμενείς περιόδους που μας αναλογούν, για να τις αξιοποιήσουμε και χρησιμοποιήσουμε θετικά για την υγεία μας, την εργασία μας, την προσωπική μας επιτυχία και ευτυχία. Μας υποδεικνύει ακόμα τις κλίσεις μας, τα ταλέντα μας καθώς και σε ποιες χώρες έχουμε επανενσαρκωθεί με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας.

Ακόμη, μάς αποκαλύπτει τόσο τον εσωτερικό μας εαυτό, όσο και των άλλων, τις βαθιές τάσεις και παρορμήσεις μας, μάς φανερώνει τις άγνωστες και κρυμμένες ιδιότητες και ικανότητες που διαθέτουμε.
Η μέθοδος αυτή βασίζεται σε ένα παλαιό και δοκιμασμένο σύστημα των σοφών Διδασκάλων της Ανατολής, που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει, παρατηρώντας καθημερινά τη ζωή του με έναν συγκεκριμένο τρόπο.
Η ιδιότητα, οι τίτλοι, οι γνώσεις αλλά και το κύρος του συγγραφέα αποτελούν εγγύηση για την αξιοπιστία του συστήματος, που μπορεί να γίνει ένας χρήσιμος και καθημερινός οδηγός για κάθε σύγχρονο άνθρωπο, βοηθώντας τον να διαχειριστεί καλύτερα τη ζωή του και να γίνει κυρίαρχος του πεπρωμένου του, και όχι θύμα της μοίρας του.

### Αυτό το βιβλίο υπάρχει και με ελαφρές φθορές - γρατζουνιές στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ή κάποιες σελίδες είναι τσαλακωμένες οι οποίες όμως διαβάζονται κανονικά. Εάν δεν σάς ενοχλεί με αυτά τα ελαττώματα, πατήστε εδώ και θα γίνει ανακατεύθυνση στο ίδιο βιβλίο στην κατηγορία ''Ταλαιπωρημένα'' των εκδόσεων Τετρακτύς με έκπτωση περίπου 35% ###

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 16
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης