Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΤΡΙΛΟΓΙΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΕΟΣΟΦΙΑ
G.A. FARTHING
ISBN: 960-85768-8-1
Μέγεθος: 17x24 cm
Σελίδες: 64
/
Βάρος: 146 gr
Τιμή: 14.00€
Διαθέσιμο

Αποκαλυμμένη Ίσις - Η εκπληκτική ιστορία της συγγραφής της Μυστικής Διδασκαλίας - Ο Ακρογωνιαίος Λίθος

Περιεχόμενα:

Αποκαλυμμένη Ίσις: Η εκπληκτική Ιστορία της Συγγραφής της - Η Μυστική Διδασκαλία: Η Μεγάλη Θυσία - Ο Ακρογωνιαίος Λίθος: Η Πρόθεση. Τί Είναι Θρησκεία. Ο Ακρογωνιαίος Λίθος και Η Θεοσοφία. Ο Ακρογωνιαίος Λίθος και Η Φύση. Η Φύση της Φύσης. Ο Άνθρωπος και η Φύση. Η Μελέτη της Φύσης. Η Ουσία της Εμπειρίας. Η Ταυτότητα του Ανθρώπου με τη Φύση.

«Υπάρχει ένας δρόμος, απόκρημνος και ακανθώδης, περιστοιχισμένος με κάθε είδους κινδύνους, αλλά παρόλα αυτά ένας δρόμος, που οδηγεί ακριβώς στην καρδιά του Σύμπαντος. Μπορώ να σας πω πώς να βρείτε αυτούς που θα σας δείξουν τη μυστική πύλη που ανοίγει μόνο προς τα μέσα και κλείνει γρήγορα πίσω από τον νεοφώτιστο για πάντα. Δεν υπάρχει κίνδυνος που το απτόητο κουράγιο να μην μπορεί να κατακτήσει, δεν υπάρχει δοκιμασία που η άσπιλη αγνότητα να μην μπορεί να την ξεπεράσει, δεν υπάρχει δυσκολία που να μην την υπερνικά η ισχυρή διάνοια. Γι' αυτούς που νικούν στην ανοδική πορεία, υπάρχει μια ανταμοιβή που δεν λέγεται ― η δύναμη να ευλογούν και να σώζουν την ανθρωπότητα. Για όσους αποτυγχάνουν, υπάρχουν άλλες ζωές στη διάρκεια των οποίων μπορεί να έρθει η επιτυχία».

 ***Το βιβλίο αυτό είχε εκδοθεί από το Κέντρο Μεταφυσικής Ενημέρωσης***

### Αυτό το βιβλίο υπάρχει και με ελαφρές φθορές - γρατζουνιές στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ή κάποιες σελίδες είναι τσαλακωμένες οι οποίες όμως διαβάζονται κανονικά. Εάν δεν σάς ενοχλεί με αυτά τα ελαττώματα, πατήστε εδώ και θα γίνει ανακατεύθυνση στο ίδιο βιβλίο στην κατηγορία ''Ταλαιπωρημένα'' των εκδόσεων Τετρακτύς με έκπτωση περίπου 35% ###

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 4
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης