Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ. ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ
ΟΥΟΝΓΚ ΚΙΟΥ ΚΙΤ
-2%
ISBN: 960-430-060-1
Εκδόσεις: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 296
/
Βάρος: 439 gr
Τιμή: 22.50€ 22.00€
Άμεσα Διαθέσιμο

Εκδόσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η Τέχνη του Σαολίν Κουνγκ Φου.Τα Μυστικά του Κουνγκ Φου για Αυτοάμυνα, Υγεία και Φώτιση.

από τον Wong Kiew Kit

Περιεχόμενα:

Κατάλογος εικόνων.

Πρόλογος.

1. Τί είναι Κουνγκ Φου; Τέσσερις Οψεις του Κουνγκ Φου · Η Ορατή Οψη της Μορφής · Η Σημασία της Εξάσκησης της Δύναμης · Εφαρμογή στη Μάχη και στην Καθημερινή Ζωή · Η Φιλοσοφία του Κουνγκ Φου για Βαθύτερη Κατανόηση · Τα Ευεργετήματα του Κουνγκ Φου · Νοητική Διεύρυνση και Πνευματική Ανάπτυξη.

2. Η Ιστορική Εξέλιξη των Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών: Το Κουνγκ Φου στην Προϊστορική και Αρχαία εποχή · Οι Ενδοξοι Χαν και Ντανγκ · Οι Σονγκ, οι Γιουάν και οι Μινγκ · Η Σύγχρονη Περίοδος.

3. Από το Σαολίν στο Τάι Τζι Τσουάν: Κουνγκ Φου και Τσουάν-σου · Σαολίν Κουνγκ Φου · Τσανγκ-Τσουάν ή Μακριές Γροθιές · Γιάν-τσινγκ, Παραπλανητικές Κινήσεις και Στυλ του Πιθήκου · Τα Διάφορα Στυλ του Τάι Τζι Τσουάν · Μαλακό και Σκληρό, Εσωτερικό και Εξωτερικό.

4. Μια Συγκριτική Μελέτη του Κουνγκ Φου: Σύγκριση Σαολίν και Γου-ντανγκ Κουνγκ Φου · Η Εσωτερική Παλάμη του Μπα-γκούα Κουνγκ Φου · Σινγκ-γι Κουνγκ Φου και Ταοϊστικές Αντιλήψεις · Η Φιλοσοφία του Γου-ντανγκ Κουνγκ Φου · Γου-τσου Τσουάν ή Κουνγκ Φου των Πέντε Προγόνων · Τανγκ-λανγκ Τσουάν ή Αλογάκι της Παναγιάς · Η Εξάπλωση του Νότιου Σαολίν Κουνγκ Φου · Τα Σπουδαιότερα Στυλ του Νότιου Σαολίν.

5. Καθορισμός Στόχων και Σκοπών: Η Σημασία της Θεωρητικής Γνώσης · Οι Τρεις Προϋποθέσεις της Επίτευξης · Κατεύθυνση και Σκοπός · Καθορισμός Στόχων για την Εκπαίδευση του Κουνγκ Φου · Προσωπικοί Αντικειμενικοί Σκοποί · Στόχοι Μαθημάτων.

6. Το Θεμέλιο του Σαολίν Κουνγκ Φου: Κληρονομιά από Παλαιούς Δασκάλους · Η Σημασία της Μορφής και του Αμορφου · Διάφορες Μορφές Χεριών Σαολίν · Στάση Ιππαστί και Αλλες Στάσεις · Βασικά Πρότυπα Σαολίν.

7. Από τη Μορφή στην Εφαρμογή σε Μάχη: Οι Τέσσερις Κατευθύνσεις Επίθεσης · Ενας Φανταστικός Αντίπαλος κατά την Εξάσκηση · Οι Αρχές της Αποτελεσματικής Μάχης · Ειδικές Τεχνικές Εναντίων Λακτισμάτων · Τεχνικές Ρίψης και Λαβών.

8. Διαδοχικές Κινήσεις Μάχης και Ασκηση με Σειρές Κινήσεων: Σύνδεση των Προτύπων με τις Διαδοχικές Κινήσεις · Διάφορες Διαδοχές για Εξάσκηση · Ανακούφιση Τραυματισμών Προκαλουμένων κατά την Προπόνηση · Σύνδεση των Διαδοχών για το Σχηματισμό Σειρών Κινήσεων · Σύνθεση των Δικών σας Σειρών Κινήσεων Κουνγκ Φου.

9. Τα Πέντε Ζώα του Σαολίν: Κατανόηση των Χαρακτηριστικών και της Ουσίας · Μερικές Προκαταρκτικές Πληροφορίες · Η Σειρά των Πέντε Ζώων · Τα Ονόματα των Προτύπων των Πέντε Ζώων.

10. Σειρά Συνδυασμών των Πέντε Ζώων: Πως να Βελτιώσετε την Αποτελεσματικότητα στη Μάχη · Η Γοητεία της Εφαρμογής του Κουνγκ Φου · Αντίληψη του Χρόνου και του Χώρου στη Μάχη · Προχωρημένες Τεχνικές για την Εξασφάλιση της Νίκης.

11. Η Εσωτερική Δύναμη του Σαολίν Κουνγκ Φου: Η Σχέση Μεταξύ Τεχνικής και Δύναμης · Η Τέχνη του Ζεν Ενός Δακτύλου · Απόκτηση Δυνατών Γροθιών · Η Ευσπλαχνική Τέχνη του Τσι-νά · Η Εσωτερική Δύναμη του “Ποδιού Τίγρης”.

12. Τακτικές και Στρατηγικές: Τεχνικές, Τακτικές και Στρατηγικές · Κληρονομιά Παλαιών Δασκάλων · Η Αποτελεσματική Χρήση της Συνεχούς Επίθεσης · Η Αποτελεσματική Χρήση της συνεχούς Επίθεσης Μία Τακτική για Περισπασμό του Αντιπάλου Επιλογή Στρατηγικών Κατάλληλων για Ειδικές Περιστάσεις.

13. Κλασικά Οπλα του Κουνγκ Φου: Γιατί Χρησιμοποιούνται Ακόμη τα Κλασικά Οπλα; · Ραβδιά · Μαστίγια, Μάχαιρες και άλλα Οπλα · Η Οικογένεια της Λόγχης · Ελαφριά και Βαριά Οπλα · Κοινά Αντικείμενα ως Οπλα.

14. Κατανόηση και Ανάπτυξη του Τσι · Από την Αποτελεσματικότητα στη Μάχη, στην Πνευματική Ανάπτυξη · Τα Διάφορα Είδη του Τσι Γκονγκ · Τα Τρία Στοιχεία του Τσι Γκονγκ · Ανύψωση του Ουρανού · Ο Λό-χαν Αγκαλιάζει τον Βούδα · Κοιλιακή Αναπνοή.

15. Σαολίν Κουνγκ Φου και Ζεν: Καλλιεργώντας την Καρδιά, Θρέφοντας τη Φύση · Πειθαρχία και Σοφία · Τι Είναι Εσχατη Πραγματικότητα; Μποντχιντχάρμα και Ταοϊσμός στο Ζεν.

16. Ο Δρόμος του Σαολίν για τη Φώτιση: Επίτευξη ενός Εστιασμένου Νου · Διαλογισμός για Εξάσκηση της Επίγνωσης · Διερευνώντας την Κοσμική Πραγματικότητα · Το Ζεν του Μποντχιντχάρμα και του Χουέι Νενγκ · Σαολίν Κουνγκ Φου για Πνευματική Ανάπτυξη · Διαφορετικές Επιτεύξεις για Διαφορετικές Ανάγκες.

Σημειώσεις.

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 1
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης