Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Η TEXNH TOY TΣΙ ΓΚΟΝΓΚ. Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
ΟΥΟΝΓΚ ΚΙΟΥ ΚΙΤ
ISBN: 960-430-140-3
Εκδόσεις: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 312
/
Βάρος: 380 gr
Τιμή: 23.50€
Διαθέσιμο

Εκδόσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η τέχνη του Τσι Γκονγκ από τον Ουόνγκ Κιού Κιτ (Γκραντ Μάστερ του Τσι Γκονγκ) του ινστιτούτου Shaolin Wahnam Chi Kung Institute.

Η μέγιστη Αξιοποίηση της Ζωτικής Ενέργειας.

Περιεχόμενα:

Πρόλογος

Μέρος Πρώτο: Η Ιστορία, η Φιλοσοφία και Σκοπός του Τσι Γκονγκ.

1. Εξερευνώντας το Θαυμαστό Κόσμο του Τσι Γκονγκ: Μερικές Απίστευτες Ιστορίες · Αποκάλυψη των Μυστικών · Η Τέχνη της Ανάπτυξης της Ενέργειας · Η Εκπαίδευση του Νου και της Ψυχής · Ανακαλύψεις πριν από την Ιστορία · Μίμηση Ζώων και Εσωτερική Όραση · Άνοιγμα του Δρόμου για τους Θεούς · Ανύψωση του Ουρανού για Υγεία.

2. Μακροζωία, Ποίηση και Αθανασία: Τι λένε οι Μεγάλοι Δάσκαλοι για το Τσι · Θα θέλατε να μάχεστε σαν Ελάφι; · Η Ταοϊστική Αναζήτηση της Αθανασίας · Ο Πραγματικός Εαυτός σας πριν Γεννηθείτε · Το Τσι Γκονγκ στην Ποίηση και την Ιατρική · Φανταστικές Ικανότητες και Θαυμαστές Πύλες · Μυστικά στα Σύννεφα · Μεταφορά της Σελήνης για Νεανικότητα.

3. Από την Αρχαία Σοφία, στη Σύγχρονη Επιστήμη: Ο Εκπληκτικός Κόσμος · Το Χρυσό Μαργαριτάρι Ενέργειας · Η Τέχνη της Μακροζωίας · Ένας Ύμνος στον Έρωτα; · Το Τσι Γκονγκ σαν γενικός όρος · Τα διάφορα ονόματα του Τσι Γκονγκ · Η υλική πραγματικότητα του Τσι · Η σύγχρονη άνθιση του Τσι Γκονγκ · Η ίδια η Ουσία του Σύμπαντος · Χαλάρωση – Το Πρώτο Βήμα για την Ενορατική Σοφία.

Μέρος Δεύτερο: Τσι Γκονγκ για Υγεία και Μακροζωία.

4. “Αθεράπευτες” Ασθένειες μπορούν να θεραπευθούν: Η θαυμαστή Ροή του Τσι · Θαύματα συμβαίνουν · Η Ριζική Αιτία των εκφυλιστικών ασθενειών · Μεσημβρινοί – Τα Μονοπάτια της Ενεργειακής Ροής · Δευτερεύοντες Μεσημβρινοί – οι Λίμνες της Ενέργειας · Θεραπεύοντας τα αθεράπευτα με τη Ροή του Τσι.

5. Ζω πραγματικά δύο φορές – Μέσω του Τσι Γκονγκ: Η Συμβουλή του Πρίγκιπα και το Μυστικό του Αυτοκράτορα · Το Παιχνίδι των Πέντε Ζώων · Μερικά βασανιστικά ερωτήματα για την πρόκληση Ροής του Τσι · Τα Ευεργετήματα από την Πρόκληση Ροής του Τσι · Ζώντας μια Δεύτερη Ζωή · Μια απλή άσκηση που μπορεί να σώσει τη Ζωή σας.

6. Η Μέθοδος για μια μακρόχρονη και Υγιή Ζωή: Το Τσι Γκονγκ σαν Προληπτική και Θεραπευτική Μέθοδος · Καθαρισμός των Μεσημβρινών και Εξισορρόπηση των Γιν-Γιανγκ · Το Γιν-Γιανγκ των μεταδοτικών ασθενειών · Εξάλειψη των ακαθαρσιών και αποκατάσταση των βλαβών · Ενεργειακή Ροή για Συναισθηματική Σταθερότητα · Αδειάστε την Καρδιά σας, Γεμίστε το Υπογάστριο.

7. Τσι Γκονγκ για την Αντιμετώπιση του Άγχους και των Νοητικών Ασθενειών: Η Χαρά μιας Ζωής δίχως Άγχος · Οι Συναισθηματικές ασθένειες θεραπεύονται καλύτερα με Συναισθήματα · Οι Πέντε Στοιχειακές Διαδικασίες · Οι Στοιχειακές Διαδικασίες στη Συναισθηματική Αλληλεπίδραση · Η αντίθεση ανάμεσα στη Δυτική Αγωγή και το Τσι Γκονγκ · Η Μέθοδος του Τσι Γκονγκ για τη θεραπεία των Νοητικών Ασθενειών · Η Χαλάρωση με το Τσι Γκονγκ για την αντιμετώπιση του Άγχους.

Μέρος Τρίτο: Ζωτικότητα για Άθληση, Σεξ και Νεανικότητα.

8. Τσι Γκονγκ για Αθλητές και Πρωταθλητές: Ο Ρόλος του Τσι Γκονγκ στη Δημιουργία Πρωταθλητών · Παίρνοντας ένα Μάθημα από ένα Παιδί · Αναπνεύστε Καλύτερα, Σκεφτείτε πιο Καθαρά · Βασικές Ικανότητες για Πρωταθλητές · Προτεινόμενο Πρόγραμμα για Αθλητές ·

Αυξάνοντας το Σφρίγος και την Αντοχή.

9. Ενίσχυση των Ερωτικών Επιδόσεων: Σεξ, Ένστικτο και Πνευματικότητα · Ένα Ερωτικό Μονοπάτι για την Αθανασία; · Ένας Άγιος βυθισμένος σε ένα Ρεύμα Ουράνιου Τόξου · Σεξουαλική Αντοχή και πολλαπλές Επιδόσεις · Χυμοί Νεφρίτη από Χρυσές Λίμνες · Κρίνοντας την Σεξουαλική Εμπειρία · Ένας μικρός τροχός για τη Βελτίωση της Επίδοσης.

10. Τσι Γκονγκ και Γυναικεία Σεξουαλικότητα: Μια αναμφισβήτητη περίπτωση Ξανανιώματος · Θερμαίνοντας τη Μήτρα για Γονιμότητα · Θρέφοντας τα Νεφρά για Ζωτικότητα · Απορροφώντας την Ουσία της Σελήνης · Θρέφοντας το Έμβρυο · Το Μικρό είναι Όμορφο.

11. Απόκτηση όμορφου Προσώπου και κομψού Σώματος: Aποκτώντας την επιδερμίδα Παιδιού · Μασάζ για ένα Όμορφο Πρόσωπο · Αντιμετωπίστε την Αιτία όχι το Σύμπτωμα · Από την Παχυσαρκία στην Κομψότητα · Χωρισμός του Νερού για Όμορφο Στήθος.

12. Για Εκείνους που είναι Γερασμένοι, αλλά Θέλουν να Φαίνονται Νέοι: Το Μεγάλο Μικρό Αγόρι · Πως το Τσι Γκονγκ Ενισχύει τη Νεανικότητα · Η Ιδέα των Τζινγκ, Τσι και Σεν · Ξεπερνώντας τις Αιτίες της Γήρανσης · Η Κυανοτυπία της Ανάπτυξης και το Ανοσοποιητικό μας Σύστημα · Διασυνδέσεις και Ελεύθερες Ρίζες · Συσσώρευση Τοξινών και Νευρο-Επικοινωνία · Γυρίζοντας Πίσω το Ρολόι Γήρανσης · Η Ενέργεια Ανέρχεται στη Σπονδυλική Στήλη.

Μέρος Τέταρτο: Η Εσωτερική Δύναμη των Πολεμικών Τεχνών

13.Τσι Γκονγκ και Πολεμικές Τέχνες: Ο Διάδοχος του Σαολίν και ο Δίκαιος Θείος · Η Λίγη γνώση είναι Επικίνδυνο Πράγμα · Τσι Γκονγκ για Υγεία και Πολεμικές Τέχνες · Μετακινώντας Βουνά με την Κοσμική Παλάμη · Χρυσή Καμπάνα, Ελαφράδα και Ακούραστη Μάχη.

14. Σαολίν: Η Πατρίδα του Κουνγκφού και του Διαλογισμού: Το Μοναστήρι Σαολίν και ο Μποντχιντχάρμα · Η Κλασική Μέθοδος Μεταμόρφωσης των Τενόντων · Σκληρό και Μαλακό: Εξωτερικό και Εσωτερικό · Το Στοιχείο Τσι Γκόνγκ στο Κουνγκφού · Πανίσχυρα Χέρια και Σταθερές Στάσεις · Το Παντοδύναμο Μικρό Σύμπαν.

15. Τάι τζι: Ενέργεια και Ποίηση σε Κίνηση: Το Μυστικό του Τάι Τζι Τσουάν · Ο Ουσιαστικός Ρόλος του Τσι Γκονγκ · Γιατί οι κινήσεις του Τάι Τζι είναι Αργές και απαλές; · Ανάπτυξη του Εσωτερικού Τσι στο Τάι Τζι Τσουάν · Παλλόμενοι με την Εσωτερική Δύναμη · Το Ήρεμο μικρό Σύμπαν.

Μέρος Πέμπτο: Η Εκπαίδευση του Θαυμαστού Νου

16. Βελτίωση των Ακαδημαϊκών Επιδόσεων μέσω του Τσι Γκονγκ: Γιατί το Τσι Γκονγκ Βελτιώνει τις Ακαδημαϊκές Επιδόσεις · Εστιασμένος Νους και Ικανότητα Οραματισμού · Νοητική Ανάπτυξη στο Τσι Γκονγκ · Κομφουκιστικό Τσι Γκονγκ και Διανοητική Ανάπτυξη · Ανακαλύψεις των Κομφουκιστών Επιστημόνων · Η Τέχνη της Ανάπτυξης του Νου.

17. Η Μέθοδος του Τσι Γκονγκ για Έμπνευση και Δημιουργικότητα: Ο Θαυμαστός Νους μας · Διάφορες Ιδέες για το Νου στο Τσι Γκονγκ · Τα Θαύματα του Υποσυνείδητου Νου · Ο Παγκόσμιος Νους · Φθάνοντας στον Υποσυνείδητο Νου μέσω Διαλογισμού.

18. Κατορθώματα του Τσι Γκονγκ που δεν θα Πιστέψετε: Μερικά Απίστευτα Κατορθώματα του Τσι Γκονγκ · Πως οι Κοινωνίες Αντιμετώπισαν Γενναίους Πρωτοπόρους · Το Πέρασμα του Τσι μέσα από Τοίχο · Επιβοηθητικές Οδηγίες για Ερευνητές · Ενεργοποίηση Νερού για Θεραπεία · Βλέποντας Μέσα από το Σώμα σας τα Όργανά σας · Σκορπίζοντας τα Σύννεφα στον Ουρανό · Βιώνοντας την Ευδαιμονική Αταραξία.

19. Μεταβίβαση του Τσι σε Απόσταση: Μπορεί ο Άνθρωπος να Μεταβιβάσει την Ενέργεια σε μεγάλη Απόσταση; · Ενα Δημόσιο Πείραμα Μεταβίβασης του Τσι σε Απόσταση · Τι Είπαν οι Δέκτες για τη Μεταβίβαση · Τέσσερις Βασικές Ιδέες Σχετικά με το Τσι · Το Τσι ως Ενέργεια και Υλική Πραγματικότητα · Το Συστατικό και το Μέσο του Σύμπαντος · Η Θεωρία της Μεταβίβασης του Τσι σε Απόσταση · Η Τέχνη της Σοφίας.

Μέρος Έκτο: Η Υπέρτατη Επίτευξη του Τσι Γκονγκ.

20. Ένα Εννοιολογικό Πλαίσιο για την Εξήγηση Θαυμάτων: Επιστημονική Μελέτη των Θαυμάτων · Θαύματα έχουν συμβεί και συμβαίνουν · Τι λένε οι Δάσκαλοι για τα Θαύματα · Εξήγηση των Θαυμάτων · Επίτευξη του Μεγάλου Σύμπαντος.

21. Τσι Γκονγκ και Πνευματική Εκπλήρωση: Η Ενότητα Θρησκειών και Επιστήμης · Τα Θαύματα του Νου και της Συνείδησης · Ινδουισμός – Ενώνοντας τον Άτμαν με το Μπράχμαν · Γιόγκα – Ένωση με το Θεό · Ταοϊσμός – ο Δρόμος της Αθανασίας · Η Ενότητα του Ανθρώπου και του Κόσμου · Βουδισμός – ο Δρόμος για το Νιρβάνα · Διαλογισμός – η Ουσιαστική Ατραπός · Χριστιανισμός – η Βασιλεία του Θεού · Χριστιανικός Διαλογισμός · Ισλάμ – η Επιστροφή στο Θεό · Η Θεία Πραγμάτωση · Πνευματική Εκπλήρωση του Τσι Γκονγκ.

Σημειώσεις.

Γλωσσάριο Κινέζικων Όρων.

Βιβλιογραφία.

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης