Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΙΕΣ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ, ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΡΕΤΕΣ και ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΜΑΡΤΙΝΕΣ ΝΤΕ ΠΑΣΚΟΥΑΛΛΥ
ISBN: 960-430-194-2
Εκδόσεις: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 392
Τιμή: 26.50€
Διαθέσιμο

Πραγματεία Περί της Αποκαταστάσεως των Οντων, στις Πρωταρχικές τους, Θείες και Πνευματικές, Ιδιότητες, Αρετές και Δυνάμεις από τον Μαρτίνες ντε Πασκουάλλυ.

Πρώτη μετάφραση στην ελληνική: Δημήτριος Πολυχρόνης

Ο δον Μαρτίνες ντε Πασκουάλλυ (1727-1774) αποτελεί ίσως το πρόσωπο με τη σημαντικότερη επίδραση στο χώρο του ευρωπαϊκού εσωτερισμού. Συνεχιστής της μακραίωνης μυσταγωγικής παραδόσεως του Ρόδου και του Σταυρού, ιδρύει το “Τάγμα των Τεκτόνων Ιπποτών Εκλεκτών Κοέν του Σύμπαντος” το 1758 με σκοπό να υποδείξει στον άνθρωπο την οδό Αποκαταστάσεως στην πρωταρχική προπτωτική του κατάσταση.

Μέσον του: μια ολοκληρωμένη θεοσοφική διδασκαλία που οδηγεί βαθμιαία στην πρακτική της Θεουργίας μιάς Θεουργίας αποτελεσματικής, η οποία προκαλεί την αισθητή ανταπόκριση του πνευματικού κόσμου. Η “Πραγματεία περί της Αποκαταστάσεως των Οντων” αποτελεί ακριβώς την εσώτερη διδασκαλία του Τάγματος των Εκλεκτών Κοέν, η οπόια απευθυνόταν στους Μύστες της ανώτατης βαθμίδας. Βασιζόμενη στα κείμενα της Αγίας Γραφής, αποκαλύπτει τις κλείδες για της κατανόηση και την εφαρμογή των εσωτερικών διαστάσεων της διδασκαλίας του Χριστού.

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης