Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ
DION FORTUNE
ISBN: 960-268-004-0
Εκδόσεις: ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 168
/
Βάρος: 265 gr
Τιμή: 13.00€
Διαθέσιμο

(Β΄ Έκδοση)

Η Εσωτερική Φιλοσοφία τού Έρωτα και τού Γάμου από την Ντάϊον Φόρτσουν (Dion Fortune)
Τίτλος Πρωτοτύπου: ESOTERIC PHILOSOPHY OF LOVE AND MARRIAGE
Μετάφραση: Δημήτρης Ευαγγελόπουλος

Η σεξουαλική πράξη είναι μία διαδικασία που λειτουργεί σε ολόκληρη τη φύση του ανθρώπου και είναι τελείως λαθεμένο το να τη θεωρούμε μόνο σωματική. Τα κοινά ιδανικά, η διανοητική και συναισθηματική ανταπόκριση αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την ορθή ροή του κυκλώματος της δύναμης της ζωής.

Ο γάμος δε συνεπάγεται αναγκαστικά το ουσιαστικό ταίριασμα δύο ανθρώπων. Στην πραγματικότητα αποτελεί ένα κοινωνικό συμβόλαιο, το οποίο αρκετές φορές δεν τηρείται. Ποιά είναι εκείνα τα στοιχεία που αναδεικνύουν τον ιδανικό γάμο;

Τα παιδιά είναι τα διαμάντια του κόσμου μας, κι όμως τις περισσότερες φορές δεν το συνειδητοποιούμε. Τυφλωνόμαστε από μία διακαή επιθυμία να αποκτήσουμε το δικό μας ''παιχνίδι'' και δεν αναλογιζόμαστε καν τις ευθύνες απέναντι σε μια νεογέννητη ψυχή.

Υπάρχει μια πλούσια βιβλιογραφία σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα. Εξηγήσεις, αναλύσεις και διέξοδοι αναζητήθηκαν από μελετητές, γιατρούς, φιλόσοφους, ψυχολόγους και ο καθένας προσέγγισε ένα μέρος του θέματος. Σε αυτό το μικρό εγχειρίδιο επιχειρείται η σύνθεση μέσα από μία εσωτερική θεώρηση του Έρωτα και του Γάμου.

Περιεχόμενα: Εισαγωγή 1. Ο Γάμος στον Εικοστό Αιώνα 2. Η Αρχή της Υλης 3. Η Αρχή του Ανθρώπου 4. Η Εξέλιξη του Ανθρώπου 5. Τα Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης 6.Ο Επταπλός Ανθρωπος 7. Η Εσωτερική Έννοια της Ζωής και του Θανάτου 8. Εξέλιξη και Μύηση 9. Η Εσωτερική Έννοια του Σεξ 10. Η Εσωτερική Εννοια του Αρσενικού και του Θηλυκού 11. Η Αλληλεπίδραση Θετικού και Αρνητικού στα Μη Φυσικά Επίπεδα 12. Πολικότητα στο Φυσικό Επίπεδο 13. Η Πολικότητα μέσα στον Οργανισμό 14. Πολικότητα σε μία Ομάδα 15. Ο Ιδανικός Γάμος 16. Οι Νόμοι του Ζευγαρώματος σε κάθε Επίπεδο 17. Η Εσωτερική Διδασκαλία για τις Δίδυμες Ψυχές 18. Η Φύση των Δεσμών μεταξύ των Ψυχών 19. Πως οι Ψυχές βρίσκουν τα Ταίρια τους 20. Η Εσωτερική Διδασκαλία σχετικά με το Γάμο 21. Η Εσωτερική Συμπεριφορά προς το Παιδί 22. Η Εσωτερική Διδασκαλία σχετικά με την Αντισύλληψη και την Άμβλωση 23. Πολυγαμική Συνουσία και Αφύσικη Χρήση των Σεξουαλικών Λειτουργιών. Αποχή και Ασκητισμός Συμπεράσματα.

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 5
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης