Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
ΕΛΙΦΑΣ ΛΕΥΙ
ISBN: 960-8141-31-1
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 176
/
Βάρος: 215 gr
Τιμή: 18.50€
Διαθέσιμο
 
"/>

"Υψηλή επιστήμη" ονομάζεται η θεουργία, δηλαδή η μαγεία που επικυρώνεται από τον ιδρυτή κάθε μεγάλης θρησκείας, ενώ το απόρρητό της βρίσκεται στον μαγνητισμό που προκαλεί το αστρικό φως, ένα απόρρητο που μόνον ο Ελιφάς Λευί είναι σε θέση να λύσει διεξοδικά.

Στο συγκεκριμένο έργο γίνεται μία ιδιαίτερη προσέγγιση στον Χριστιανισμό.
Παράδοξο Πρώτο: Η Θρησκεία είναι Μαγεία, επικυρωμένη από την εξουσία · Παράδοξο Δεύτερο: Η Ελευθερία είναι η υπακοή εις τον Νόμον · Παράδοξο Τρίτο: Η Αγάπη είναι η πραγματοποίηση του αδύνατου · Παράδοξο Τέταρτο: Η Γνώση είναι η άγνοια, ή άρνηση, του Κακού · Παράδοξο Πέμπτο: Η Λογική είναι Θεός · Παράδοξο Έκτο: Η Φαντασία πραγματοποιεί ότι εφευρίσκει · Παράδοξο Έβδομο: Η Θέληση εκπληρώνει οτιδήποτε δεν επιθυμεί · Συνθετική Ανακεφαλαίωση · Μαγεία και Θεωρία της Μαγείας · Οι αμετάβλητες αρχές · Το Μέγα Μυστικό.

### Αυτό το βιβλίο υπάρχει και με ελαφρές φθορές - γρατζουνιές στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ή κάποιες σελίδες είναι τσαλακωμένες οι οποίες όμως διαβάζονται κανονικά. Εάν δεν σάς ενοχλεί με αυτά τα ελαττώματα, πατήστε εδώ και θα γίνει ανακατεύθυνση στο ίδιο βιβλίο στην κατηγορία ''Ταλαιπωρημένα'' των εκδόσεων Τετρακτύς με έκπτωση περίπου 35% ###

 
Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 4
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης