Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΤΡΙΛΟΓΙΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΕΟΣΟΦΙΑ
[ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ]
G.A. FARTHING
-36%
ISBN: 960-85768-8-1-Τ
Μέγεθος: 17x24 cm
Σελίδες: 64
/
Βάρος: 146 gr
Τιμή: 14.00€ 9.00€
Άμεσα Διαθέσιμο

Αποκαλυμμένη Ίσις - Η εκπληκτική ιστορία της συγγραφής της Μυστικής Διδασκαλίας - Ο Ακρογωνιαίος Λίθος

Περιεχόμενα:

Αποκαλυμμένη Ίσις: Η εκπληκτική Ιστορία της Συγγραφής της - Η Μυστική Διδασκαλία: Η Μεγάλη Θυσία - Ο Ακρογωνιαίος Λίθος: Η Πρόθεση. Τί Είναι Θρησκεία. Ο Ακρογωνιαίος Λίθος και Η Θεοσοφία. Ο Ακρογωνιαίος Λίθος και Η Φύση. Η Φύση της Φύσης. Ο Άνθρωπος και η Φύση. Η Μελέτη της Φύσης. Η Ουσία της Εμπειρίας. Η Ταυτότητα του Ανθρώπου με τη Φύση.

«Υπάρχει ένας δρόμος, απόκρημνος και ακανθώδης, περιστοιχισμένος με κάθε είδους κινδύνους, αλλά παρόλα αυτά ένας δρόμος, που οδηγεί ακριβώς στην καρδιά του Σύμπαντος. Μπορώ να σας πω πώς να βρείτε αυτούς που θα σας δείξουν τη μυστική πύλη που ανοίγει μόνο προς τα μέσα και κλείνει γρήγορα πίσω από τον νεοφώτιστο για πάντα. Δεν υπάρχει κίνδυνος που το απτόητο κουράγιο να μην μπορεί να κατακτήσει, δεν υπάρχει δοκιμασία που η άσπιλη αγνότητα να μην μπορεί να την ξεπεράσει, δεν υπάρχει δυσκολία που να μην την υπερνικά η ισχυρή διάνοια. Γι' αυτούς που νικούν στην ανοδική πορεία, υπάρχει μια ανταμοιβή που δεν λέγεται ― η δύναμη να ευλογούν και να σώζουν την ανθρωπότητα. Για όσους αποτυγχάνουν, υπάρχουν άλλες ζωές στη διάρκεια των οποίων μπορεί να έρθει η επιτυχία».

 

***Το βιβλίο αυτό είχε εκδοθεί από το Κέντρο Μεταφυσικής Ενημέρωσης***

---***---Αυτό το βιβλίο έχει ή ελαφρές φθορές - γρατζουνιές στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ή κάποιες σελίδες είναι τσαλακωμένες οι οποίες όμως διαβάζονται κανονικά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ. Πρόκειται για τα βιβλία που οι πελάτες μας γνωρίζουν από τις Εκθέσεις Βιβλίου στο ''καλαθάκι'' και προσφέρονται με έκπτωση περίπου 35%--- ***---

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης