Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΕΡΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Ε. ΑΚΤΟΥΔΙΑΝΑΚΗΣ
ISBN: ΔΙΟΝ-Εκκρεμεί
Εκδόσεις: ΔΙΟΝ - ΨΑΡΑΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 120
/
Βάρος: 185 gr
Τιμή: 6.50€
Διαθέσιμο

Τίτλος Πρωτοτύπου: Η Πρωτογενεσι της Ελληνικης Γλωσσης Ερωη του Ελληνικου Λογου

Οι κωδικες εννοιες των Ελληνικων γραμματων · Η συλλαβικη Ελληνικη γραφη ''Β'' · Τα Ελληνικα ονοματα · Το ονομα Ελλην · Η σημασια των γραμματικων κλισεων · Οι Ελληνικοι διφθογγοι

Η εργασια αυτη αποτελει μια παρουσιασι των αποψεων του δημιουργου του βιβλιου αυτου, αναφορικα με την πρωτο-δημιουργιαν του Ελληνικου λογου και της Ελληνικης γραφης.

Σημεια τονισμου δεν χρησιμοποιουνται εις το παρον εργον.

Διοτι χρησις τονισμου εγενετο δια την διευκολυνσιν της αναγνωσεως ελληνικων κειμενων υπο βαρβαρων. Και το βιβλιον αυτο απευθυνεται μονον προς οσους Ελληνες.

Γλωσσα γραφης του βιβλιου η Ελευθερα Ελληνικη.

Η ολη εργασια ειναι πρωτοτυπος.

Ως εκ τουτου αλλοτε δυνατον να συμβαδιζει τυχαιως μετα αλλων αναλογων εργασιων και αλλοτε να απομακρυνεται απο παν ο,τι αποτελει ''κοινη γνωση''. Ως βασεις των οποιων λογικων συμπερασματων του βιβλιου, εχουν ληφθει, κατα κυριον λογον, οι Ελληνικες αρχα-ικες λεξεις, των πρωτο-Ελληνικων και αρχα-ικων εποχων της Ελληνικης φυλης.

Περιεχόμενα:

ΜΕΡΟΣ I: Ελληνικα τα γραμματα: α. Διευκρινησεις αντι εισαγωγης · β. Το επος της Πρωτο-ελληνικης γλωσσης · γ. Τα γραμματα τα Ελληνικα · δ. Περι γραμμικων συλλαβικων γραφων · ΜΕΡΟΣ II: Ελληνικα τα ονοματα: α. Τα ονοματα των γραμματων · β. Η Ελληνικη ονοματολογια · γ. Μια σπουδη εις το ονομα ΕΛΛΗΝ · δ. Ηχοι Ελληνικοι · ε. Αρχα-ικη Ελληνικη γραφη · ΜΕΡΟΣ III: Ελληνικη η γραμματικη: α. Οι Ελληνικοι διφθογγοι · β. Ελληνικες οι κλισεις · γ. Οι Ελληνικες αντωνυμιες · Ελληνικη η γραφη · ε. Στόχος: Η Ελληνικη γλωσσα ·

Αντι επιλογου · Βιογραφικο σημειωμα συγγραφεως · Βιβλιογραφια.

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 1
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης