Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Η (ΜΑΡΤΙΝΙΣΤΙΚΗ) ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ
[ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ]
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΤΑΣ - ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ
-35%
ISBN: 960-7582-49-7-T
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 232
/
Βάρος: 291 gr
Τιμή: 25.50€ 16.50€
Διαθέσιμο

Η (Μαρτινιστική) Ερμηνεία του κατά Ιωάννη Ευαγγελίου.

Ο συγγραφέας ερμηνεύει τον συμβολισμό του ευαγγελικού κειμένου με βάση την Διδασκαλία του Γάλλου φιλοσόφου και εσωτεριστή Louis - Claude de Saint Martin γνωστού με το ψευδώνυμο ‘Άγνωστος Φιλόσοφος’.

Η ανακάλυψη της ύπαρξης του εσώτερου Εαυτού, της φωνής της συνείδησης, στην αρχή και στη συνέχεια η έμπνευση και καθοδήγηση από αυτόν, είναι για τον Αναζητητή το σημείο κλειδί στην πορεία του στην Ατραπό της Γνώσης.

Ο Γεώργιος Μπουσούτας – Θανάσουλας περιγράφει την πορεία της ανακάλυψης και της επικοινωνίας με τον εσώτερο Εαυτό, ερμηνεύοντας το συμβολισμό στο ευαγγελικό κείμενο του Ιωάννη.

Το κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο θεωρείται το πλέον θεολογικό, μυστικιστικό και εσωτερικό κείμενο από αυτά που παρουσιάζουν τη Διδασκαλία του Ιησού, του Μεγάλου Αποκαταστάτη, όπως τον αποκαλεί ο “Άγνωστος Φιλόσοφος”.

Με το κείμενο αυτό ο συγγραφέας θα μας δείξει το δρόμο, ώστε να αποκαταστήσουμε και εμείς την επικοινωνία με τη δική μας εσωτερική φωνή.

***Το βιβλίο αυτό είχε εκδοθεί από τις εκδόσεις Ασημάκη***

---***---Αυτό το βιβλίο έχει ή ελαφρές φθορές - γρατζουνιές στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ή κάποιες σελίδες είναι τσαλακωμένες οι οποίες όμως διαβάζονται κανονικά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ. Πρόκειται για τα βιβλία που οι πελάτες μας γνωρίζουν από τις Εκθέσεις Βιβλίου στο ''καλαθάκι'' και προσφέρονται με έκπτωση περίπου 35%--- ***---

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης