Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
*** Συσκευασία – Περιτύλιγμα Δώρου ***
Τιμή: 0.00€
Διαθέσιμο

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε ως δώρο κάποια από τα βιβλία μας, μπορούμε να τα συσκευάσουμε με καλαίσθητο περιτύλιγμα χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και να τα αποστείλουμε εμείς για εσάς, στον παραλήπτη που θα μας υποδείξετε. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να μάς υποδείξετε την αφιέρωση που θα θέλατε να γραφεί στο βιβλίο ή σε κάρτα που θα συμπληρώσουμε.

Κάθε παραγγελία αποτελεί ενιαία αποστολή και δεν μπορεί να τμηματιστεί και να αποσταλεί σε διαφορετικές διευθύνσεις. Σε περίπτωση που θέλετε να αποστείλετε δώρο σε περισσότερους του ενός παραλήπτες ή να προμηθευτείτε επιπλέον βιβλία για δική σας χρήση, θα πρέπει να καταχωρίσετε ξεχωριστές παραγγελίες.

Η αποστολή δώρου σε τρίτο πρόσωπο, γίνεται μόνον ονομαστικά και με την ευθύνη της γνωστοποίησης των στοιχείων του παραλήπτη από μέρους σας.

Αποστολές δώρων σε τρίτους μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνον μέσω Courier και μόνον για παραγγελίες με προπληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας, Paypal ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (όχι επί αντικαταβολή).

Για την ορθή αποστολή του δώρου σας, παρακαλούμε συμπληρώστε στα σχόλια, τα στοιχεία του παραλήπτη : Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικό Κωδικό, Πόλη, το σταθερό ή κινητό του τηλέφωνο και το email του εάν διαθέτει.

Επίσης παρακαλούμε να μας δηλώσετε την ώρα που μπορούμε να σας καλέσουμε, ώστε να διευκρινίσουμε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το δώρο που θέλετε να στείλετε.

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 1
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης