Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΑΡΧΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ
DION FORTUNE
ISBN: 978-960-268-193-0
Εκδόσεις: ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 176
/
Βάρος: 268 gr
Τιμή: 15.00€
Διαθέσιμο

Τίτλος Πρωτότυπου: Principles of Esoteric Healing
Επιμέλεια Αγγλικής έκδοσης: Gareth Knight
Μετάφραση: Λίλυ Γκορτσοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Ιωάννης Μαραθάκης
Επιμέλεια εξωφύλλου: Λίλυ Γκορτσοπούλου

Η θεωρητική ανάλυση συνδυάζεται με θεραπευτικές τεχνικές και το αποτέλεσμα είναι ένα βιβλίο που εισάγει τον κάθε ενδιαφερόμενο στις βαθύτερες όψεις της ανθρώπινης ύπαρξης, παρέχοντάς του τα εργαλεία τόσο για εξερεύνηση όσο και για ουσιαστική θεραπεία σε φυσικό, συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο.
Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι ασθένεια είναι οποιουδήποτε είδους δυσαρμονία στον κόσμο, ξεφεύγει από το στενό πλαίσιο της σωματικής θεραπείας και αναζητά τις αιτίες στις συναισθηματικές και διανοητικές ανισορροπίες, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στα όσα κάθε άνθρωπος φέρνει μαζί του από προηγούμενες ενσαρκώσεις. Κάνει λόγο για την κατάρτιση που απαιτείται για οποιονδήποτε θα ενδιαφερόταν να ασχοληθεί ουσιαστικά με το θεραπευτικό έργο και δίνει μεγάλη σημασία στον τρόπο προσέγγισης του ασθενή, αλλά και της ίδιας της ασθένειας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ορθή διάγνωση του όποιου προβλήματος και γι' αυτό θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση την καλλιέργεια της διόρασης και της διαίσθησης, αναλύοντας με σαφήνεια τις δυο αυτές έννοιες και πώς είναι δυνατόν να αναπτυχθούν. Στην ουσία, μέσω του συγκεκριμένου βιβλίου διαπιστώνει κανείς ότι αυτό που αποκαλείται ''πνευματική θεραπεία'' δεν αποτελεί μια τυχαία και ασυνείδητη διαδικασία, μα βασίζεται σε συγκεκριμένους εσωτερικούς νόμους και κανόνες.
Πρόκειται για ένα ανέκδοτο έργο της γνωστής συγγραφέως εσωτερισμού, το οποίο ανακαλύφθηκε πρόσφατα στα αρχεία του ιδρύματος που είχε δημιουργήσει.

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 2
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης